Despre noi

Despre noi

Despre noi

Am infiintat Evelina Compagnia Della Bellezza, din dorinta de a fi diferiti, de a raspunde prin calitate si profesionalism asteptarilor tuturor doamnelor care pun accentul pe ingrijire, frumusete si sanatate. Am creat un ambient relaxant, intim, cald, modern si elegant, dotat cu toata aparatura necesara pentru a desfasura cele mai placute sedinte de infrumusetare.

Evelina Compagnia Della Bellezza este un Beauty Salon care stie ca aspectul fizic si frumusetea sunt extrem de importante in ziua de azi. Iti oferim clipe de fericire si rasfat prin serviciile noastre complete de coafura, vopsit par, cosmetica, unghii si masaj.Ca sa poti sa iti indeplinesti toate visele e necesar sa te simti bine cu tine si sa ai incredere totala in persoana ta. De aceea ai nevoie de Evelina Compagnia Della Bellezza, cu servicii profesionale la cel mai inalt nivel, adaptat nevoilor si dorintelor tale.

In centrul atentiei noastre sunteti dumneavoastra. Suntem pregatite sa va raspundem la orice intrebare legata de stil, tratamente cosmetice, tehnici moderne de intretinere folosind produse profesionale de cea mai buna calitate.

Va asteptam cu drag .