Manichiură si pedichiură

  Manichiură si pedichiură

     Din cele mai vechi timpuri, atenția pentru unghii îngrijite a preocupat omenirea. Ingrijirea unghiilor nu înseamnă doar simplă aplicare a unui lac! Mai mult, unghiile sunt unul dintre ambasadorii noștri. O manichiură și pedichiură corect făcute fac dovada atenției pe care ne-o acordăm și reprezintă o carte de vizită. Este știut și că unghiile sunt o oglinda a unui corp sănătos.

     O manichiură sau pedichiură oferă o curățare profundă pentru unghiile dvs., precum și asigură că acestea arată excelent. Aceasta este o parte importantă a sănătății unghiilor, întrucât atât mâinile cât și picioarele dvs. trec prin multe zilnic.

    Manichiura și pedichiura asigură îndepărtarea celulelor moarte, care este o parte esențială a încurajării creșterii noilor celule a pielii. Noile celule ale pielii sunt cheia pentru unghiile puternice și sănătoase. Manichiuria și pedichiura vă ajută de asemenea, să vă asigurați că unghiile dvs. nu sunt într-o stare proastă, de exemplu fiind afectate de infecții fungice.

   Dacă doriți să vă protejați permanent sănătatea unghiilor dvs. și pentru o  manichiură și pedichiură profesională, vă așteptăm la salonul Evelina compagnia della bellezza.

Unghiile sunt cartea de vizită a unei femei frumoase și îngrijite!